Med hjärtat i Jämtland

09 DEC 2020 23:46
  • Uppdaterad: 09 DEC 2020 23:46

Ope IF är en av de utvalda föreningarna som kommer att få ta del av överskottet från ICA Kvantums plastkassar. "Med hjärtat i Jämtland"

ICA Kvantum Lillänge:

Vi har valt att göra en insamling som vi kallar "Med hjärtat i Jämtland".

Vi har volymer av plastkassar kvar som köptes innan plastskatten infördes. Eftersom vi inte vill motverka syftet med denna har vi valt att höja priset till 5 :- men att istället skänka prisskillnaden till utvalda insatser som ett stöd där det verkligen behövs. Insamlingen startades i maj och vi beräknar att den ska pågå till slutet av 2021 och generera minst en Miljon kronor Insamlingen för september-november och januari-mars kommer att gå till föreningslivet och det fantastiska arbete föreningarna gör för barn och ungdomar.
Tack till dig som stöttar vår insamling!
#icakvantumlillänge
ICA Kvantum Lillänge
Vi på ICA Kvantum Lillänge älskar föreningslivet och tackar för det fantastiska jobb ni gör.
Tack från Johan Svensson med personal

Vi alla i Ope IF vill även sända er ett stort TACKA till Johan Svensson med personal för att vi i Ope IF får ta del av överskottet från era plastkassar.
och naturligtvis så önskar vi er en God Jul & Gott Nytt År till er alla på ICA Kvantum...