Tjejprojekt

Stötta vårt tjejprojekt – en framtidssaga om vår utveckling i Ope IF

I Ope IF´s upptagningsområde händer massor av kreativa saker, men dock med en avsaknad av att hänga med digitalt. Vi får helt enkelt rycka tag i det och utveckla det område som står ungdomarna närmast. De sociala plattformarna ska bli våra vänner under många år framöver, i samspel med den vanliga texten, i den vanliga tryckformen. Behålla och Rekrytera i nya och gamla sociala samspel.

Det finns flera syften med projektet.

• Öka de ungas delaktighet i föreningsutvecklingen som Ope IF strävar efter
  • Låta de ungas plattformar få ta plats, och låta de som är kreativa digitalt inkluderas i föreningen på ett nytt sätt
  • Visa ungdomars reflektioner och syn på saker och ting inom Hälsa
  • Inspirera unga som ännu inte funnit tillhörighet i en förening att det kan vara stimulerande på olika sätt, inte bara genom att kicka boll. Det finns en plats för många olika färdigheter, och Ope IF är öppen för nya influenser
  • Öka stoltheten över att vara tillsammans i en framtidsförening!
  • Skapa nya intäktsmöjligheter för föreningen i dessa tider

Vårt första mål är att producera ett magasin om Ope IF´s tjejer. På vägen fram till tryckfärdig produkt gör tjejerna inslag i sociala medier, samt intervjuas och intervjuar andra kring fotboll, kost, fys-träning, sportmode med mera. En stor profil, Hanna Marklund, finns med i digitala inslag och ett redaktionellt reportage i magasinet. Våra plattformar ska växa!

Det blir ett projekt där ung och gammal är beroende av varandra, där kunskaper från båda åldersgrupper behövs för slutprodukten. Det visar för framtiden att vi bara är starka tillsammans och behöver föra dialoger för att utvecklas och för att hitta kraft!

Vidareutveckling mot fler magasin som inkluderar killar, samt en kombination av ungdom och pensionärer.

Vi hoppas att du vill stötta våra ungdomar och vårt framtidsprojekt genom att köpa en annonsplats i magasinet. Det betyder ALLT för oss. Vi hoppas att magasinet kan släppas på Ope-dagen i slutet av augusti, annars får det bli en egen releasefest på något slag. För vi ska berätta om detta, tro mig! Inte bara i Odensala/Torvalla, inte bara i Östersund, inte bara Jämtland, utan i Sverige och i samarbete med RF-SISU.

Uppdaterad: 28 MAJ 2021 12:57 Skribent: Maud Stålhandske