Ope IFs organisation

Styrelsen i Ope IF 2024

Jessica Thylin – ordförande

Jag gör nu mitt andra år som ordförande. Jag har även varit ledare och förälder i föreningen i ca 17 år. Drivet för mig i föreningsstyrelsen är att möjliggöra så att alla, från barn till seniorer ska få de bästa förutsättningarna att träna och spela fotboll.

Bild Saknas –  Anna – Karin Broström – vice ordförande

Jag arbetar hos Know It. Jag har spelat och även dömt fotboll, har och har haft diverse förtroendeuppdrag inom J/H FF samt disciplinnämnden. Jag vill bidra till utvecklingen av föreningen samt fokusera på fotbollsfrågorna.

Hanna Brandén – kassör

Jag fick rollen som kassör i styrelsen 2023. Jag har jobbat på redovisningsbyrå i 9 år, är auktoriserad redovisningskonsult och certifierad affärsrådgivare via SRF. Jag är lösningsfokuserad och vill med mitt engagemang hjälpa föreningen med ekonomiskt smarta lösningar!

Bild Saknas –

Mona Thorsson – sekreterare

Jag arbetar hos Lantbrukarnas Riksförbund med kommunikation, medlem & organisationsutveckling. Jag bor i Torvalla BY och har sedan späd ålder arbetat ideellt åt Ope IF. Med mitt engagemang i styrelsen vill jag arbeta med föreningens utveckling, medlem och kommunikationsfrågor.

Rickard Edfeldt –Jag jobbar som Bid manager på Iron Mountain. Jag har tidigare varit engagerad i Alsens IF innan jag flyttade till Östersund. Jag är Opeförälder, har barn som spelar in P17. Ledordet för mig är; Idrotten fostrar våra ungar!

Jimmy Anjevall – Arbetar åt Persson Invest. Jag är en inbiten ”Ope-it” sedan barnsben. Jag har haft olika uppdrag såsom, spelare, tränare och ledaruppdrag (har även tränat Ope:s herrlag). Jag vill fokusera på kärnverksamheten, dvs fotbollen. Ope IF ska vara en förening för alla!

Per Ödmark – Jag är en Odensalabo som arbetar med HR & kommunikation på ett norskt företag. Jag brinner för rörelse & hälsa bland barn/ungdomar och vill jobba långsiktigt med att skapa en trygg organisation.

Verksamhetens alla hjältar kommer här

• snart